Saturday, 2018-04-21, 4:39 AM
Download Filme
Welcome, Guest | RSS
Download Jocuri Pc
Download Jocuri Pc
Main » Files » Documentar

Romanii au talent 18 Martie
2011-03-18, 1:28 PM

Romanii au talent, editia din 18 martie, pe Pro TV de la 20:30
E clar, pai daca e vineri, inseamna ca diseara de la ora 20:30 vom vea ocazia sa vedem cea de-a cincea editie Romanii au talent, editia din 18 martie 2011 ce va fi transmisa pe Pro TV, deja stiati asta.

Si daca in primele trei editii am putut sa admiram romani talentati, care ne-au impresionat intr-un mod placut, altii chiar ne-au lasat cu gura cascata, aflati ca si in cea de-a patra editie Romanii au talent vom avea parte de romani talentati, gata sa-si faca aparitia pe scena in fata publicului, a juriului format din Andra, Mihai si Andi si sa obtina cele 3 raspunsuri de DA (sau cel putin 2 macar, sa treaca mai departe), si bineinteles in fata noastra, a telespectatorilor.

editia 4 romanii au talent

Sunt zvonuri cum ca vineri, 18 martie, de la ora 20:30 pe scena Romanii au talent vor fi prezenti fachiri, dansatori, oameni cu voci incredibile si alte prestatii care iti vor creea o impresie placuta despre Romanii au talent 18 Martie, prestatii care vor smulge aplauze, lacrimi sau vor starni rasul.
Asadar, nu uita ca diseara, de la ora 20:30 sa fii cu ochii pe Pro TV pentru a urmari editia a cincea a show-ului Romanii au talent! Aici pe site puteti urmari LIVE Romanii au talent, puteti urmari Pro TV LIVE, reluare Romanii au talent 18 martie (sambata), video si poze cu cei care au participat la Romanii au talent pe 18 martie, dar si intreaga emisiune Romanii au talent.

Category: Documentar | Added by: filmedownload | Tags: Romanii au talent 18 Martie
Views: 331 | Downloads: 0 | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *: